Online regelen – Huisartsenpraktijk Noor – Heerhugowaard

Online regelen

1. Zelftriage
Voordat u de praktijk belt kijk eerst zelf op de website van thuisarts.nl. Dit is een betrouwbare website, die door onze assistentes ook wordt gebruikt om zelfzorg adviezen te geven

2. Inzien uitslagen laboratoriumonderzoek
U kunt de uitslagen van onderzoek van uw bloed, foto’s etc. bekijken in de patiëntenomgeving van het ziekenhuis of in ons eigen patiëntenportaal. Heeft u vragen over uw uitslagen? Stuur ons dan gerust een bericht.

3. Berichten sturen / E-consult
Log in op het patiëntenportaal en typ uw bericht aan de huisarts. U kunt bij het bericht ook een foto toevoegen, bijvoorbeeld om een plekje / wond te laten beoordelen. Wij vragen u vooral gebruikt te maken van het patiëntenportaal, omdat mailen met de praktijk minder veilig is: uw mail kan onderschept worden of verkeerd terecht komen. Uw bericht wordt binnen 2 werkdagen beantwoord.

4. Thuismeten
Voor sommige metingen hoeft u niet perse naar de praktijk te komen. U kunt thuis uw gewicht meten en uw bloeddruk meten (wij lenen u hiervoor een meter uit). Ook is het, indien nodig, een 24-uurs bloeddrukmeting te doen (wij lenen u hiervoor een meter uit).
Neem contact op met de praktijk om te overleggen of u gebruik kunt maken van deze mogelijkheden.